Nieuws en foto's

Update September 2018:

Er zijn flyers uitgedeeld tijdens de Oranjedienst! De voorbereidingen zijn in volle gang. Heb jij de data al in je agenda gezet? Ja? Mooi zo! Nee?? Doen hoor, je bent welkom!

Update 27 juli 2017

Wat een drama... Chaos compleet... Autopech, of Bep en Théo de jeep wel effe naar buiten wilden slepen... Bep kreeg het al warm bij het idee, maar vooruit. Trekken die dames die complete jeep uit elkaar. Blèren natuurlijk. Bep boos, die ging wel lopen.

Gelukkig hadden de kids ook wel zin in een groot avontuur en hebben we nog genoten van een spannende speurtocht die eindigde met een heerlijk broodje knakworst bij de Hulstkampen. Daarmee sloten we ook deze dagen af. Tijd vliegt als je plezier hebt. Hopelijk zien we jullie as zondag nog bij de Welkomstdienst! Graag tot dan, of anders volgend jaar!

De zegen van God wens ik jou toe,
weet dat Hij jou nooit verlaat.
De zegen van God blijft bij jou,
overal waar je gaat.

Vrede voor jou en Zijn hand op jouw leven.
Liefde en vreugde zal Hij aan je geven.

Update 26 juli 2017

Maak van een mug geen olifant.... Opnieuw wilden Théodora en Bep op avontuur. Water werd uit de sloot gehaald (jak) en met maar een klein stukje routekaart kom je dus echt nergens. Gelukkig wilden een paar kinderen wel meespelen in het Bijbelverhaal, dus die boodschap kwam zeker over!

Update 25 juli 2017

De eerste dag zit er weer op. Wat was het gezellig met al die verschillende kinderen. We zagen dat het nog best moeilijk is om in een jeep te stappen en op pad met een kompas is ook niet aan Bep en Théo besteed.... We zullen zien of ze morgen wel ergens komen...

Update 24 juli 2017

Nog één nachtje slapen en dan mogen we weer! We hebben er zin in.

Vanochtend al het podium opgebouwd, de hal ingericht. Vanavond doen we de laatste dingen! Graag tot morgen bij de BVW!!!

Update 12 juli 2017.

Gespeeld op de Planthof, het Kompas en de Zaaier! Dank scholen voor de gastvrijheid!

Leuk om die verwachtingsvolle gezichten te zien bij de kinderen. Graag zien we jullie bij de BVW en gaan we kijken of we met z'n allen in een jeep passen....

Bep en Theo (pardon Theodorá) verheugen zich enorm, want sjonge jonge, wat verveelden ze zich. Nagels gelakt, tassen vol geshopt. Wat moet je dan toch nog doen?!? 

de Planthof

bij het Kompas

de Zaaier

Update 11 juli 2017.

Voorbereid op de promo's die we morgen gaan spelen! Dit jaar voor het eerst naar drie scholen: "de Planthof", "de Zaaier" en "het Kompas"#zinin, #spannend! En... natuurlijk zijn Bep en Theodorá van de partij, want die vervelen zich ontzettend..... ;)

Update 29 juni 2017.

Vanavond de vrijwilligers avond! We starten om 19.30 in "de Voorhof".

Update 23 juni 2017

De posters en flyers zijn klaar! Met dank aan drukkerij de Leeuw in Dalfsen.

Update 15 juni 2017

We genieten van de voorbereidingen! Heerlijk aan de knutsel.

Update mei 2017

Het was een tijdje stil rondom de BVW, maar dat betekent niet dat we stil hebben gezeten. Achter de schermen zijn we weer lekker bezig met de voorbereidingen! We krijgen er zin in! Wat het allemaal wordt? Tsja.... dat verklappen we nog niet...

En.... heb jij, tiener en volwassene, je al opgegeven om ons te helpen tijdens de BVW dagen? Doen!

Update januari 2017

Het nieuwe thema is bekend!!!

OP Avontuur

Na een inspirerende dag in de Thorbecke te Zwolle is het nieuwe thema bekend. Dank je wel, mensen van de HGJB. Het was weer TOP!

Spannend! Op Survival! Wordt dat Top??

Komen Bep en Theodorá weer langs? Nagellak en modder. Gaat dat samen? Wie weet. Houd onze website in de gaten en blijf op de hoogte..

 

Update december 2016

Het nieuwe BVW logo voor 2017!

Wat zal het thema zijn? Nog even geduld tot in het nieuwe jaar!

2016

Update 24 juli 2016

Dat was het dan. De Bijbel Vakantie Week Nieuwleusen 2016 zit er nu echt op. Wat waren het prachtige, opbouwende dagen. Vandaag afgesloten in een prachtige interactieve kinderdienst in de kerk. Dank jullie wel allemaal voor jullie gebed, opbouwende woorden en jullie mee doen aan dit geweldige feestje ter ere van onze machtige Schepper! Hieronder zien jullie nog het filmpje met een impressie van de week. (met grote dank aan Lisa!) Graag tot ziens!

Update 21 juli 2016

Derde dag van de BVW. Het was een groot schandaal dat aan het licht kwam ;)

Bep kwam binnenvallen met een enorme roddel over Floris-Jan van buurman Guus, je weet wel, die met die dikke BMW. Alle goede voornemens werden al snel vergeten en daar kwaakten de buurvrouwen weer heen. Gelukkig zagen ze hun fout in en bedachten ze dat het verhaal van Floris-Jan wel erg op dat verhaal uit de Bijbel leek: het verhaal van de verloren zoon, prachtig vertolkt door 3 super dappere kinderen!

Zo leerden we dat je altijd bij de Vader terug mag komen. Hij wacht op jou!

Daarna kletsen we na door middel van het vertelkleed. En bereiden we een heerlijke high tea voor. Om 12.00 uur sloten we af met de papa's, mama's, opa's en oma's. Het was super. Dank jullie wel allemaal voor jullie enthousiasme, jullie stralende koppies, jullie hulp, gezelligheid en zo kunnen we nog wel even doorgaan! Dank jullie wel!

Update 20 juli 2016

Sjonge, wat een gegil daar in Theodora's huis! Komt Bep daar binnen lopen met hondenpoep aan haar voeten! Zo dwars over de net gedweilde vloer van Theodorá! Lachen, gieren, brullen, maar niemand die die voet schoon wou maken! Totdat één dapper meisje zich aanbood! Geweldig! Zo leerden we dat Jezus van Zijn vrienden houdt en Zijn liefde voor anderen houdt nooit op. Hij wil je helpen om anderen te helpen, ook als het vieze, nare klusjes zijn.

Update 19 juli 2016

De 1e ochtend zit erop. Het was supergezellig en heerlijk relaxed. Bep en Theodorá blijken enorme roddeltantes te zijn. Er was nogal wat op de buren aan te merken. Wie was goed genoeg om op het feest van Bep te komen? Eigenlijk voldeed niemand...

De kinderen leerden dat bij Jezus wel iedereen welkom is!

Update 18 juli 2016

We zijn er (bijna ;) klaar voor! Jij ook? Nog maar 1 nachtje slapen, dan gaan we van start! Graag zien we je komen. En.... de 250ste bezoeker is een feit!

Spelen in de hal.

Theodora's huiskamer...

Update 7 juli 2016

Ja....! De promo op `de Planthof` zit erop! Bep heeft haar nieuwe buurvrouw Theo... pardon.....Theodorá voorgesteld. Bep had wel zin in een feestje met Theo. Maar ja, de taart was gevallen, de fles wijn was te klein. Bovendien zijn twee mensen wel weinig om er een groot feest van te maken, dus we hebben maar voorgesteld om het feest te vieren in de `Voorhof`. Ruimte zat daar! Komen jullie ons helpen het feest voor te bereiden en lekker mee te vieren? Neem dan je buurmeisjes en buurjongens mee en wees welkom! Graag zien we je tijdens de BVW!

Update 2 juli 2016

Aanstaande donderdag om 10.45 uur gaan we de BVW promoten op de "Planthof". Bep is waarschijnlijk ook van de partij. We zijn erg benieuwd of haar nieuwe buurvrouw ook even langs durft te komen...... 

 

Update 30 juni 2016.

Sjonge dat was gezellig gisteravond. Dat belooft wat voor de week. Wat fijn dat er zoveel mensen zijn gekomen en dat we elkaar mochten ontmoeten en inspireren om er een fijne week van te maken voor de kids van Nieuwleusen!

 

Update 29 juni 2016.

Vanavond de vrijwilligersavond met High Tea.

We beginnen om half 8! Graag tot dan.

 

Update 22 juni 2016.

Klaar om te gaan flyeren op de markt in de Europese Week in Nieuwleusen Noord, dat is best een beetje spannend!

 

Update 17 juni 2016

Nog even en we gaan van start. De laatste voorbereidingen zijn in volle gang. Op woensdag 22 juni gaan we flyeren op de Europese Markt in Nieuwleusen Noord. Wie weet komen we je wel tegen!

En.....ken je Bep nog? Ze krijgt een nieuwe buurvrouw. Bij onze promo op basisschool de "Planthof" zullen we haar introduceren! Spannend!